top of page
EEN ONE-DAY JOURNEY kopie_edited.png

EEN ONE-DAY JOURNEY,

een reis naar het hart

 

Voor de vrouw die door het dagelijks (gehaaste) leven is afgedwaald

van haar eigen innerlijke vuur, wijsheid en JOY.

Let's invite back JOY ✨

Laten we eerlijk zijn, wat kan deze maatschappij benauwend voelen. Zoveel haast, zoveel moeten, zoveel verplichtingen, zoveel druk en stress. Het leven kan uitdagend voelen, terwijl het enige wat je wilt is LEVEN. Je wilt het gevoel ervaren dat je écht LEEFT in plaats van overleeft. Je wilt het voelen vanuit je kleine teen, door je hart en BARSTEN van JOY naar buiten toe.

 

De wereld is onze playground, waar we met speelsheid mogen (her)ontdekken wat we hier op de wereld komen doen, maar door deze maatschappij en onze eigen vastgeroeste denkpatronen, overtuigingen en gepieker lopen we vast en gaan we op automatische piloot door met het dagelijkse leven. Dit is ZO zonde. Het leven wordt hierdoor een sleur.


Wanneer heb je voor het laatst echt keihard gelachen, zo hard tot je buikpijn had en de tranen over je wangen rolden? Dat je het leven kon zien als een kind in de Efteling, vol verwondering, nieuwsgierigheid en speelsheid?

Dit ben jij...

 • Je hebt momenteel geen flauw idee wat je aan het doen bent, het enige wat je weet is dat dit niet jouw pad is. In plaats van als kip zonder kop rondjes om jezelf heen rennen, heb je een duidelijke focus, een richting waar je heen wilt werken. Geen gepieker en getwijfel meer bij elke keuze die je moet maken, maar een vertrouwen in jezelf. 

 • Op automatische piloot doe je de dingen die je moet doen, maar er mist 'iets'. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt  met een gevoel van opwinding voor de dag die voor je ligt. In plaats van jezelf door de dag te slepen, voel je een diepe motivatie en energie om aan de slag te gaan. 

 • Het leven voelt soms gewoon echt heel stijfjes, het liefst schud je het uit, maak je een koprol en spring je in de lucht terwijl je onderweg bent naar een waterval (do you get me? :))

 • Je bent ready om een dag uit de dagelijkse patronen en routines te stappen,  je hart te openen voor nieuwsgierigheid, speelsheid en diepe tevredenheid met jezelf.

The Special Mom - 1st circle -22.jpg

Tijdens The Joy Experience ga je in ceremonie met jezelf en 5 andere vrouwen. Je zet je rationele brein op mute en krijgt de veilige ruimte om weer te zakken in je lijf. Op deze manier kun je uit de dagelijkse sleur stappen en helderheid krijgen in welke ruis er nu tussen jou en jouw JOY in staat (vastgeroeste denkpatronen, overtuigingen en gepieker). Alleen als je hier helderheid in hebt kunnen we het aanpakken, en verder zakken in je lijf en gevoel. We gaan op ontdekkingsreis naar de fluisteringen van je hart, welke richting je nu op mag en zetten een stevige gevoelsbasis neer zodat je met een moedig hart* verder kunt wandelen op jouw eigen unieke pad.

* Moedig Hart: iemand die durft te leven vanuit liefde en haar eigen waarheid volgt en leeft. Haar hart is haar kompas, haar innerlijke gids en is volledig in contact met deze poort naar de ziel. 

De eerste editie van

The Joy Experience 

vind plaats op 1 juni 2024
10:00 - 16:00

 • Je gaat in ceremonie met jezelf om weer in (dieper) contact te komen met je hart, maak je ruimte om haar fluisteringen te horen en leg je de eerste bouwstenen van een pad in lijn met je diepste zelf.
   

 • Je keert niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten. Je gaat niet alleen je innerlijke vlam aanwakkeren, ook je creativiteit ;). We gaan gelijk de toon zetten voor een leven vanuit een moedig hart. 
   

 • Je komt samen met vier andere deelnemers. 

 • Lunch en snacks/thee is inbegrepen

€249

Geef jij jezelf toestemming om te vertragen, te spelen en JOY te ervaren?

Na The Joy Experience...
 

 • Voel je meer mentale ruimte en ervaar meer verbinding met je lichaam +  je gevoel

 • Heb je helderheid in welke vastgeroeste denkpatronen, overtuigingen en gepieker (ruis) er nu in de weg staat om tot je hart te komen

 • Heb je meer kennis over je intuïtie, de stem van je hart en hoe je deze meer kunt volgen

 • Voel je het (zelf)vertrouwen en de energie om te kiezen voor jouw eigen unieke pad en deze te bewandelen

 • Ga naar huis met helderheid over welke richting je nu op mag, wat hiervoor nodig is en hoe je je leven kunt opschonen van alles wat nog meer ruis brengt

Hoe andere vrouwen Leena's begeleiding hebben ervaren:

“Leena is heel oprecht, durft benoemen wat ze voelt en je confronteren. Daar hou ik van! Ik kwam onrustig en heel stuurloos binnen bij Leena en ging weg met een grounded gevoel, ik weet nu duidelijk waar ik naartoe ga”

-Eline

“Ik was heel onzeker, niet wetende wat ik precies wil. Waar ik nu sta nabegeleiding van Leena: ik begin mezelf steeds meer te herkennen in het gedrag wat ik doe en heb helderheid in  waar ik naartoe wil en waar ik op moet focussen. De begeleiding van heb ik als super fijn ervaren, waarin je ook echt de ruimte krijgt om zelf te ontdekken. Ik raad haar begeleiding aan iedereen aan die een liefdevolle schop onder de kont kan gebruiken om dromen waar te maken”

- Jarisha

“Werken met Leena voelt diep, knus, inzichtrijk en gezellig. Ik kan nu veel beter ontspannen en ook bewuster, ik raad Leena echt aan aan vrouwen die meer aan zelfontwikkeling willen doen, maar in hun eentje niet verder komen”

-Landa

“Toen ik startte bij Leena kwam ik binnen met een female boss (oppervlakkige) energie,  maar sluit af met een liefdevolle mama en vrouw / female boss zijn vanuit je gevoel en hart! Leena stelt je echt op je gemak en weet altijd hoe je je voelt. Ik kwam voor probleem nummer 1, en ik kreeg hulp bij problemen nummer 2,3,4.. haha. Leena hielp mij veel dieper in de lagen waarmee ik echt zat!

- Sadaf

The Special Mom - 1st circle -28.jpg

Thema's die aan bod komen tijdens The Joy Experience:

Innerlijk kind

(Zelf)vertrouwen

Intuïtie

Creativiteit

Veerkracht

Kwetsbaarheid

Zelfleiderschap

Mindset

Authenticiteit

Emotionele intelligentie (het vermogen om emoties te herkennen, te begrijpen en effectief te gebruiken om persoonlijke groei en welzijn te bevorderen)

The Special Mom - 1st circle -31_edited.jpg
Over Leena

Na 19 jaar gedanst te hebben, lessen gegeven te hebben en assistent choreograaf geweest te zijn verloor ik mijn passie en daarmee heel de richting in mijn leven. Ik moest mezelf herontdekken, uitzoeken welke talenten en vaardigheden ik al in huis had en wat ik hiermee kon. Ik heb geen schooldiploma's, ook niet van de middelbare school, mijn enige - voor mij logische - optie was zelf nieuw werk creëeren, een "normale" baan was voor mij geen optie. Het enige wat ik had was levenservaring.

In 2017 pakten mijn vriend en ik onze koffers om voor onbepaalde tijd naar Bali te vertrekken. Ik moest een deep dive naar binnen maken en ik voelde de behoefte om dit in een onbekende omgeving te doen. Los van alle programmeringen en herinneringen. Ik las het ene na het andere boek over mindset en persoonlijke ontwikkeling, keek elke Youtube video over dezelfde thema's en creëerde gaande weg nieuwe inkomensstromen met de dingen die ik al in huis had én die mij op dat moment aanzette.

Mijn hartfluisteringen volgen is voor mij "mijn normaal", het is elke keer opnieuw mijn redding geweest. Ik had geen andere keus dan deze te volgen, en keer op keer heeft het mij bewezen dat dit de beste keus is. Misschien niet altijd de makkelijkste en logische voor je rationele brein én al helemaal niet voor je omgeving :), maar het brengt zoveel meer dan het pad volgen van iedereen die jou is voorgegaan. 

Dit geldt hetzelfde voor het moederschap. In 2022 zijn wij de ouders geworden van een prachtig, sociaal, lief en ondeugend meisje Jaya-Rose. Ze kwam ter wereld met een extra verassing, ze heeft namelijk het Syndroom van Down. Ook dit heeft mijn leven compleet overhoop gehaald en ging ik door een gigantische rollercoaster. Maar weer heeft mijn hart mij uit een zwart gat getrokken, ik had even nodig maar uiteindelijk kon ik mijn hart weer openen om de boodschappen binnen te laten dringen. Weer heb ik mijn hart ingezet als kompas, heb ik The Special Mom opgericht en volg ik mijn hart en niet wat anderen zeggen wat het beste voor mijn kind is.

“Life is just too short and fragile to not live

a life of chasing joy”

- Nikki Banas | Walk The Earth

Mijn leven is, hoe zal ik het noemen? Dynamisch? Nooit saai? haha. Omdat het luisteren naar mijn hart, het volgen van de fluisteringen en het inzetten als kompas mij zoveel heeft gebracht en ik zie (en hoor) hoe mensen vastlopen in deze maatschappij, voel ik aan alles... DIT is wat ik (onder andere) kom doen. Heb ik veel voor mijn kiezen gehad? Jazeker. Maar alles wat ik heb meegemaakt, waar ik doorheen ben gegaan, moest ik meemaken om een ander bij te kunnen staan. Ik weet exact waar je doorheen beweegt als je met een moedig hart door het leven wilt dansen.

Mijn eigen hart gaat aan als iemand mij toelaat om mee te lopen in haar reis hier op aarde, zodat ik een steunpilaar kan zijn, mijn ervaringen en opgedane kennis kan delen en een ander een stapje verder kan helpen. Dit doe ik door het geven van coaching, energetische massage, reiki, het faciliteren van cirkels en The Joy Experience. 

CAB3CEEE-47AF-4DDD-AD49-2315C5552FB5_L0_001-20-3-2024 22_51_08_edited.jpg
EEN ONE-DAY JOURNEY kopie_edited.png

The Joy Experience

is voor jou als

 • Je leven momenteel vaker als een dagelijkse sleur voelt dan een leven waarbij je 's ochtends opstaat met opwinding voor de dag die voor je ligt.

 • Je vol ideeën zit maar mist een duidelijke visie, een helderheid over waar je heen wilt, hierdoor fladder je alle kanten op en pak je niks écht door.

 • Je altijd voor anderen aan het zorgen bent en je te weinig tijd ervaart voor jezelf. 

 • Je er klaar mee bent om te doen wat van je verwacht wordt, je wilt je eigen pad ontdekken en bewandelen.

The Joy Experience

is NIET voor jou als

 • Je (nog) niet in staat bent om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over je leven. Deze one-day experience is een liefdevolle en inspirerende schop jouw eigen richting op, het ligt verder in jouw handen wat je ermee doet. 

De eerste editie van

The Joy Experience 

vind plaats op 1 juni 2024
10:00 - 16:00

 • Je gaat in ceremonie met jezelf om weer in (dieper) contact te komen met je hart, maak je ruimte om haar fluisteringen te horen en leg je de eerste bouwstenen van een pad in lijn met je diepste zelf.
   

 • Je keert niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten. Je gaat niet alleen je innerlijke vlam aanwakkeren, ook je creativiteit ;). We gaan gelijk de toon zetten voor een leven vanuit een moedig hart. 
   

 • Je komt samen met vier andere deelnemers. 

 • Lunch en snacks/thee is inbegrepen

€249,-

Overige Diensten

Bekijk hier onze overige diensten

pexels-ron-lach-9146370.jpg
pexels-rodnae-productions-6806733.jpg
jamie-street-_94HLr_QXo8-unsplash.jpg
bottom of page