top of page
Prive mini retreat

15% korting

Prive Mini Retreat

Een totaal pakket om uit je alledaagse chaos te stappen en te vertragen.

5 uur

Anker 1

Heb jij al enige tijd last van stress en voel je je opgejaagd? Wil je een dag ontzorgt worden? Ben je toe aan die dag volledige ont-spanning? 

Dit kan allemaal tijdens onze Unwind retreat, dit is een privé mini-retreat waar je een dagdeel samen met Leena de diepte in gaat duiken maar ook volledig overgaat tot ont-spanning. Tijdens de prive mini retreat krijg je de kans om weer connectie te maken met je lichaam, geest en ziel. 

Voor een leven in evenwicht (mind, body en spirit) is de eerste en belangrijkste stap, verbinden met jezelf. Om deze verbinding te kunnen maken is het van belang om eerst te vertragen, zodat je je bewuster wordt van je gedachten, handelingen, keuzes en je gevoelens. We beginnen als eerst met het landen en aarden en zullen daarna kijken wat zich zal toe dienen.

susanna-marsiglia-XqK6fVdzAjU-unsplash.jpg

"𝙄𝙠 𝙬𝙞𝙨𝙩 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙬𝙖𝙩 𝙞𝙠 𝙢𝙤𝙚𝙨𝙩 𝙫𝙚𝙧𝙬𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚𝙣, 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙞𝙠 𝙫𝙤𝙚𝙡𝙙𝙚 𝙢𝙚 𝙫𝙚𝙞𝙡𝙞𝙜 𝙚𝙣 𝙠𝙤𝙣 𝙢𝙚𝙯𝙚𝙡𝙛 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣. 𝙉𝙖 𝙝𝙚𝙩 𝙥𝙧𝙞𝙫é 𝙢𝙞𝙣𝙞-𝙧𝙚𝙩𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙫𝙤𝙚𝙡𝙙𝙚 𝙞𝙠 𝙢𝙚 𝙯𝙤 𝙧𝙪𝙨𝙩𝙞𝙜, 𝙤𝙣𝙩𝙨𝙥𝙖𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙯𝙚𝙣"

Tijdens de prive mini retreat zal Leena gebruik maken van orakelkaarten om je wegwijs te maken. Na reflectie zal je plaatsnemen op de massage tafel om nog dieper in je lichaam te zakken door de energetische massage. Hierdoor zal je nog meer ont-spannen en vertragen, maar dat vertragen en stilstaan is niet altijd even makkelijk in deze gehaaste maatschappij (en kan spannend/confronterend zijn). Daarom creëert Leena tijdens een prive mini-retreat een safe space voor jou om in vertrouwen te kunnen vertragen, zodat je kunt thuiskomen in je lichaam en een diepere verbinding zult voelen met jezelf en je diepste behoeften. Dit is jouw moment om te ontspannen, ontladen en te reflecteren.

"Unplug your mind, recharge your soul"

Een Prive Mini Retreat boek je wanneer je....

  • Weer contact wilt met je lichaam, geest en ziel

  • Opgejaagd voelt

  • Stress en spanningen ervaart

  • Uit je hoofd wilt en meer wilt zakken in je lijf

  • Toe bent aan kalmte en rust

  • Met hulpvragen rond loopt 

rumah.png

Hoe voel je je na de Prive mini Retreat?

Ontspannen

Stress vrij

Energiek

Zenang

About Rumah Zenang

Rumah Zenang is de zen place to be voor rust en bewustwording en is er voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping, balans en eenheid in hun leven. Ons doel is om mensen een hand toe te reiken om zich beter te voelen, zichzelf beter te begrijpen, en om meer verbinding te maken met hun interne kracht. Bij Rumah Zenang nemen wij altijd de tijd voor onze behandelingen en ben je altijd alleen in onze ruimte. 

Overige Diensten

Bekijk hier onze overige diensten

pexels-ron-lach-9146370.jpg
_edited.jpg
jamie-street-_94HLr_QXo8-unsplash.jpg
bottom of page