top of page
Energetische massage

15% korting

Energetische massage

Ervaar diepe ontspanning, verlicht stress en herstel de energetische balans in mind, body en spirit.

90 min - Leena

Anker 1

Ervaar je geregeld stress? Draait je hoofd overuren? Voel je je vermoeid? Ervaar je spanningen in je lichaam?

Onze energetische massage is een stevige en intuïtieve massage gegeven door Leena, die zij zelf ontwikkeld heeft waarbij ook gebruik wordt gemaakt van Reiki* handopleggingen. 

*Reiki is het doorgeven van de universele levensenergie die het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert.

Voor de behandeling bespreek je samen met Leena wat jouw behoeften zijn en waar je je aandacht aan mag besteden. Leena masseert met liefde en toewijding op meerdere lagen (fysiek, emotioneel en energetisch), hierdoor kan de sessie werken als een echte reis naar binnen, een dialoog tussen jou en jouw lijf, en Leena fungeert als tussenschakel. Het is een stevige massage en is geheel op jou afgestemd, en dus bij iedereen anders. Met deze massage ondersteunt Leena jou om blokkades op te heffen, zodat je levensenergie beter kan gaan stromen.

"Unplug your mind, recharge your soul"

Een energetische massage is vooral geschikt als je last hebt van:

  • Opgejaagd gevoel of een onbestemd gevoel

  • Stress en spanningen

  • Schouder/nekpijn

  • Hoofdpijn

rumah.png

Hoe voel je je na de energetische behandeling?

De ervaringen direct na de behandeling zijn allemaal verschillend. Dit komt doordat de energetische massage geheel is afgestemd op jou en jouw behoeften. De een voelt zich meteen als herboren en de ander voelt zich eerst wat duf. Dit komt doordat heel je systeem geactiveerd wordt en afvalstoffen eruit willen. Maar ook daarna voelt iedereen zich herboren, energieker, meer ontspannen en ZENANG.

Zij gingen jou voor

Jitske

'Een energetische massage van Leena is als een lange omhelzing. Zacht, warm en gevoelig - je moet het dus niet vergelijken met iets als een sportmassage. Ik zag het als een cadeau aan mezelf maar achteraf voelde het toch ook alsof ik een cadeau van Leena had gekregen. Ook fijn: ze laat je vooraf even 'landen' met onder meer een voetenbadje, zodat de overgang van hectiek naar rust kleiner is'.
About Rumah Zenang

Rumah Zenang is de zen place to be voor rust en bewustwording en is er voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping, balans en eenheid in hun leven. Ons doel is om mensen een hand toe te reiken om zich beter te voelen, zichzelf beter te begrijpen, en om meer verbinding te maken met hun interne kracht. Bij Rumah Zenang nemen wij altijd de tijd voor onze behandelingen en ben je altijd alleen in onze ruimte. 

Overige Diensten

Bekijk hier onze overige diensten

pexels-ron-lach-9146370.jpg
pexels-rodnae-productions-6806733.jpg
jamie-street-_94HLr_QXo8-unsplash.jpg
bottom of page