top of page
slow down remember .png

Wat als je diepe innerlijke verbinding ervaart en kunt leven vanuit rust en (zelf)vertrouwen? 

Stel je eens voor: dat je alle lagen gaat pellen, ontdekt wie je écht bent en wat jouw waarheid is. Zodat je een leven kunt creëren waarin je nieuwsgierigheid, je intuïtie en je hart de weg wijzen. Voel en ervaar (innerlijke) vrijheid, keer terug bij je liefdevolle krachtige basis, jezelf en leef een bezield leven.

Leef vanuit verbinding met je werkelijke zelf. 

testimonials.png
Anker 1
3 maanden_edited.png

Over het traject

Tijdens het 1:1 begeleidingstraject bied ik (Leena) een veilige plek om te vertragen en innerlijke rust te creëren. Ik begeleid je terug naar een liefdevolle krachtige basis, Jezelf. 

 

Met de behandelingen als basis (Reiki of energetische massages) wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. 
De levensenergie zal meer gaan stromen en je verkrijgt inzicht in energetische, emotionele en fysieke blokkades. 

 

Door vervolgens ruimte creëren voor vrijkomende emoties en hier samen doorheen te bewegen, kan je de verbinding met jezelf herstellen zodat je nieuwsgierigheid, je intuïtie en je hart de weg kan laten wijzen in je leven. 

Klinken de volgende struggles bekend?

 • Je voelt je opgejaagd

 • Je hebt een hoge ademhaling 

 • Je hebt moeite met vertragen/stilzitten

 • Je hebt moeite met het luisteren naar je intuïtie

 • Je hoofd maakt overuren 

 • Je bent niet in verbinding met je lichaam en herkent dus geen fysieke signalen (of niet op tijd)

 • Je hebt last van stress klachten 

 • Je voelt je futloos en moe

 • Je mist momenteel richting in je leven

Wil je... 

 • Innerlijke rust en balans ervaren

 • Verbinding tussen mind, body en spirit

 • (meer) ruimte creëren voor heling en groei

 • Meer (zelf)vertrouwen

 • In verbinding zijn met je intuïtie en deze als kompas gebruiken

 • Een verbeterd immuunsysteem

 • Meer (levens)energie

 • Meer (zelf)acceptatie

 • Meer helderheid en richting in je leven

 • Je grenzen en triggers kunnen herkennen, zodat je eerder je rust kunt nemen

 • In het hier-en-nu leven

 • Meer zelfkennis

 • Terugkeren bij jezelf

Zegt je lijf...
"JA, dit wil ik!"

Zij waren jou voor:

Jennifer

“Ik was opzoek naar een coach omdat ik er nu echt klaar mee was met “het op zoek zijn” en ik kon handvaten gebruiken om daar doorheen te komen. 

 

De sessies waren heeeeel fijn! Warm, gezellig, eye-openers! We hadden  meteen een hele leuke klik. Er zijn zeker dingen opgelost en weet ik nu hoe ik bepaalde dingen kan aanpakken maar ook nog steeds waar ik mee aan de slag kan (op een goeie en gezonde manier)”

Daphne Rose

“Lieve Leena, Wat ben jij een fijn mens en wat stroomt je energie mooi. Ik voelde me vanaf het eerste moment al helemaal op m’n gemak.

De massage was heel fijn en je voelt intuitief heel goed aan wat er nodig is.

Ik voel hoe blokkades weer wat los zijn gekomen. Mijn lichaam voelt nu lichter en vrijer.

Dank je wel.

 

Liefs, Daphne Rose”

Petra

"Door Leena’s persoonlijke wijze van benaderen, haar empatisch vermogen, haar luisterend oor en de setting waarin zij je ontvangt, voel je je helemaal op je gemak bij haar.

Leena heeft mij gedurende 6 sessies handvatten gegeven en mij
tot inzichten gebracht. Deze inzichten zijn ook steeds tijdens
iedere sessie bevestigd door o.a. de kaarten uit de kaartendecks.

De reiki sessies bij Leena heb ik als heel positief en fijn ervaren. Ik kan een reiki sessie van harte aanbevelen.

Je bent bij Leena in goede handen. 🙏🏻"

*

Ervaringsdeskundige

*

Persoonlijke begeleiding

*

Holistische benadering

*

*

Handvaten om na het traject

op eigen benen verder te kunnen

Energetisch en

intuïtieve begeleiding 

LEENA_by_LandaPenders-3.jpg
Over Leena

Ik heb in mijn leven ook meerdere malen voor grote obstakels en kruispunten gestaan waardoor ik mijzelf ervaringsdeskundige kan noemen. Dit heeft mij in de richting van coaching en begeleiding geduwd, zodat ik anderen kan ondersteunen met een warme en intuïtieve benadering om terug te keren bij zichzelf en innerlijke rust. Ik creëer een veilige ruimte voor vertraging en groei zodat je een leven kunt creëren vol betekenis en vervulling. Ik ben een passievolle coach en spaceholder met een holistische benadering. 

Je krijgt 3 maanden persoonlijke begeleiding met energetisch werk (Reiki of energetische massage) als basis. Dit wil zeggen dat we de inzichten die we samen krijgen voor, tijdens en na de behandelingen gebruiken als leidraad voor waar de aandacht heen mag.


We hebben per maand twee momenten samen, in de eerste ontmoeting van de maand krijg je je behandeling en bij de tweede ontmoeten vindt alleen het coaching/guidance gesprek plaats.

“Once she stopped rushing through life, she was amazed how much more life she had time for”
- unknown

Slow Down & remember

3 maanden 1-op-1 traject met energetisch werk als basis.

Vertraag en creëer innerlijke rust, zodat je weer kunt zakken in je lichaam, weer kunt verbinden met jezelf en je intuïtie, je nieuwsgierigheid en je hart de weg kan (en durft) te laten wijzen.

Wil je meer informatie en ben je benieuwd naar de investering in jezelf?
Vul onderstaand formulier in en download meer informatie.

*door dit formulier in te vullen wordt je automatisch toegevoegd aan onze mailinglijst 

Klik hier om te downloaden

 • Wat is een energetische massage?
  Onze energetische massage is een stevige en intuïtieve massage gegeven door Leena, die zij zelf heeft ontwikkeld. Bij deze massage wordt er ook gebruik gemaakt van Reiki* *Reiki is het doorgeven van de universele levensenergie die het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert.
 • Hoe werkt een 1-op-1 traject?
  Plan eerst een gratis telefonische kennismakingsgesprek in via deze link, klik hier. Ik bel jou dan op de afgesproken dag en tijd. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we elkaar even in de basis leren kennen, kun je meer uitleggen over je huidige situatie/stage of life en kan je mij eventuele vragen stellen. Aan de hand hiervan kunnen we beiden voelen of er een klik is en of we een juiste match zijn voor dit moment. Aan de hand daarvan kunnen we verder bepalen wat je doelen zijn. Voordat het traject start mag je eerst een uitgebreid intake formulier invullen, zo kunnen we meteen tot de kern komen. Elke sessie is intuïtief en laten we ons leiden door situaties/struikelblokken/blokkades die zich bij jou aandienen en geven de behandelingen een mooie rooie draad door het traject heen. Je leert te vertragen, te zakken in je lichaam en krijgt praktische tips mee die je zelf thuis kunt toepassen om die vertraging dagelijks mee te nemen in je dagen. Hierdoor kom je weer in contact met je innerlijke stem, krijg je meer (zelf) vertrouwen, leer je jezelf beter kennen en kun je je intuïtie, je nieuwsgierigheid en je hart de weg laten wijzen. Na elke sessie ontvang je van mij een samenvatting en eventuele oefeningen, tips en/of adviezen die het behalen van jouw doelen ondersteunen. Tussen de sessies door ga je zelf ook aan de slag met jezelf om de gewenste resultaten te behalen, alles voor balans ;). Ook heb je gedurende het traject onbeperkt e-mail support. Een maand na het traject plannen we een evaluatie gesprek in, zo kunnen we samen terugblikken op de periode samen, kun je je ervaring met mij delen en kunnen we traject samen afsluiten.
 • Is dit traject iets voor mij?
  Als je, om welke reden dan ook, in je lichaam een JA voelt… dan is dit traject iets voor jou. Soms weten vrouwen niet eens waarom ze een JA voelen en wachten dan met aanmelden tot redenen voor zichzelf komt om zich aan te melden. Zonde, dit is meteen een eerste uitdaging om je intuïtie, je nieuwsgierigheid en je hart je de weg te laten wijzen. Dit traject is wel voor degenen die bereid zijn om ook zelf de verantwoordelijkheid te nemen om aan de slag te gaan, tijd en ruimte te creëren voor oefeningen thuis en bewust aan de slag te gaan om zo veel mogelijk uit het traject te halen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Zeker. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we dit bespreken.
 • Kan dit traject in combinatie met therapie?
  Ja, zeker. Ik heb in het verleden heel veel vrouwen mogen coachen/begeleiden die naast mijn traject ook in therapie zaten. Voor hen was het een fijne combinatie omdat mijn trajecten meer in de spirituele hoek zitten en dit is vaak bij therapie niet het geval. Zo heb je een mooi balans en kan het elkaar versterken. Wel wil ik hierbij vermelden dat het goed is om het eventueel ook bespreekbaar te maken met je therapeut(e) en zelf goed in te voelen of het voor jou haalbaar is om beiden tegelijkertijd te doen.
About Rumah Zenang

Rumah Zenang is de zen place to be voor rust en bewustwording en is er voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping, balans en eenheid in hun leven. Ons doel is om mensen een hand toe te reiken om zich beter te voelen, zichzelf beter te begrijpen, en om meer verbinding te maken met hun interne kracht. Bij Rumah Zenang nemen wij altijd de tijd voor onze behandelingen en ben je altijd alleen in onze ruimte. 

Overige Diensten

Bekijk hier onze overige diensten

pexels-ron-lach-9146370.jpg
pexels-rodnae-productions-6806733.jpg
jamie-street-_94HLr_QXo8-unsplash.jpg
bottom of page