top of page

za 01 jun

|

Zoetermeer

The Joy Experience

Een one-day journey naar het hart, speciaal ontworpen voor liefdespioniers en liefdevolle rebellen die verlangen naar een dieper gevoel van vrijheid en verbinding (met zichzelf en omgeving).

The Joy Experience
The Joy Experience

Tijd en locatie

01 jun 2024, 10:00 – 16:00

Zoetermeer, Baron de Coubertinlaan 6-8, 2719 EL Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Hoe mooi het leven ook kan zijn, het brengt ook uitdagingen met zich mee. Soms stapelen die zich op en ga je door zonder erbij stil te staan, op de automatische piloot. Hierdoor raak je steeds verder verwijderd van je hart.

Het pad dat je nu bewandelt voelt niet als het jouwe; diep van binnen voel je het verlangen naar verandering. Je wilt die sparkle in jezelf weer voelen, dat vlammetje weer ontwaken.

Je bent klaar om je eigen waarheid te ontdekken en te omarmen, zodat je een leven kunt creëren dat in lijn is met je diepste zelf. Dit is wat The Joy Experience jou brengt: het verwijderen van de ruis tussen jou en je hart, zodat je haar fluisteringen weer kunt horen en de eerste bouwstenen van je eigen pad kunt ontdekken.

“Life is just too short and fragile to not live a life of chasing joy” - Nikki Banas | Walk The Earth

------------

Welke is herkenbaar voor jou?

 • Je hebt momenteel geen flauw idee wat je aan het doen bent, het enige wat je weet is dat dit niet jouw pad is
 • Op automatische piloot doe je de dingen die je moet doen, maar je mist je innerlijke vlam, die passie en vlinders voor het leven
 • Je staat continu aan, je overlevingsdeel heeft het stuur overgenomen, maar het enige wat je wilt is stoppen met overleven en (weer) beginnen met leven
 • Je staat op het punt om je leven om te gooien, je wilt het anders, je wilt leven vanuit je hart, maar hebt even geen idee waar en hoe je moet starten.
 • Er kriebelt een diepgaand verlangen in je om uit de sleur van alledag te ontsnappen, jezelf terug te trekken en nieuwe energie op te doen.
 • Het leven voelt soms gewoon echt heel stijfjes, het liefst schud je het uit, maak je een koprol en spring je in de lucht terwijl je onderweg bent naar een waterval (do you get me? :))

Wat kun je verwachten?

Je komt samen met een groep gelijkgestemde vrouwen (max 5 deelnemers per editie).

 • Op deze dag gebruiken we de ochtend om naar binnen te keren. Om het gesprek aan te gaan met onszelf, en laag voor laag te zakken vanuit ons hoofd naar ons hart
 • De middag staat in het teken van creatie, lol hebben, een eerste steen leggen van dit nieuwe pad en verbinden met elkaar

We zullen creativiteit inzetten (in welke vorm verschilt per editie):

 • Dit stelt je in staat om je innerlijke wereld te uiten en te verkennen
 • Creatief bezig zijn brengt je terug in het nu, dit kan helpen bij het verbinden met jezelf én geeft de mogelijkheid om je hoofd uit te zetten en te zakken in je gevoel
 • Samen creatief bezig zijn kan een brug vormen tussen mensen, wat kan zorgen voor mooie verbindingen

"Creativiteit is spelen, maar vooral jezelf toestemming geven om te spelen"

--------

Deze tijd is intens, en we worden meer dan ooit uitgedaagd om ons hart te openen en onze eigen waarheid te ontdekken. Leven met een open hart, stevig in onze eigen waarheid biedt ruimte om te leven in vrijheid.

Door je hart te volgen, kom je in contact met je diepste verlangens en passies, waardoor je een leven leidt dat in overeenstemming is met je ware zelf. Nieuwsgierigheid en speelsheid helpen je om open te staan voor nieuwe ervaringen, groei en mogelijkheden, en ze houden het leven fris, opwindend en vol verwondering. Het stelt je ook in staat om obstakels en uitdagingen met veerkracht te benaderen, omdat je vanuit een positieve en exploratieve mindset leert om te gaan met wat het leven je biedt.

Tickets

 • The Joy Experience

  € 249,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page