top of page

Over Rumah Zenang en onszelf
Welkom bij Rumah Zenang, wij zijn Leena en Niels en
hebben Rumah Zenang 
opgezet vanuit een eigen behoefte. 

Scroll naar beneden om meer te lezen. 

OVER RUMAH ZENANG

Rumah Zenang is de zen place to be voor rust en bewustwording en is er voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping, balans en eenheid in hun leven. Ons doel is om mensen een hand toe te reiken om zich beter te voelen, zichzelf beter te begrijpen, en om meer verbinding te maken met hun interne kracht. We bieden een breed scala aan diensten, activiteiten/events en workshops. Ook hebben we een liefdevolle community waarbij mensen samenkomen om elkaar te steunen en te inspireren onder het mom van cirkels/gatherings (voorbeeld: samenkomen met andere kers verse ouders/verzorgers, of ouders met een kind met Downsyndroom zoals onszelf). 

We bieden ook speciale events voor groepen en bedrijven. Boek vandaag nog een dienst of kom naar een van onze events bij Rumah Zenang om van de rust, verbinding en ontspanning te genieten die we te bieden hebben. We zijn hier om je te helpen de weg terug naar jezelf en naar balans te vinden.

Over ons

Wij zijn dus Leena en Niels, oprichters van Rumah Zenang en de ouders van Jaya-Rose. Rumah Zenang is, zoals hierboven genoemd, ontstaan vanuit eigen behoefte en is de manifestatie van alle avonturen, inzichten en lessen van de afgelopen 6 jaar als koppel.  De geboorte van onze dochter en haar diagnose (Downsyndroom) heeft precies de juiste snaren geraakt en gaf ons de inspiratie om RZ op te zetten.

In 2017 verhuisden wij, na 8 maanden verkering, naar Indonesië. Niels vond daar een baan en Leena wilde zichzelf opnieuw leren kennen en een nieuwe richting op gaan. De vrijheid, de relaxte sfeer (lukt het niet vandaag, dan komt het morgen), de ruimte om weer naar binnen te keren en ons simpele leven daar deden onze ogen openen. What the F zijn we in het westen aan het doen? Zoveel haasten, zoveel stressen, onze dagen volplannen, materialisme, een leven creëren om maar aan de maatstaven van de maatschappij te voldoen. Waarom? Bij Rumah Zenang willen we jou graag laten zien dat het ook anders kan. Een leven vanuit jouw essentie, je kern. Een leven met meer verdieping, betekenis en voldoening. Al onze diensten, activiteiten/events en workshops, dragen hieraan bij, zodat ook jij een leven in balans, rust en in verbinding met jezelf kunt creëren. 

Voel je welkom en kom thuis bij jezelf, bij Rumah Zenang!

DSC01153.jpg

Niels Cohen

Niels is holistisch coach en spaceholder. Bij Niels kun je terecht voor 1-op-1 coaching (zowel losse sessies als trajecten) en mannencirkels. Niels gebruikt in zijn coaching veel kennis vanuit Ayurveda (Indiase geneeskunde) en focust vooral op het (her)vinden van je purpose. 

  • Instagram
_AM_9723.jpg

Leena ter Beek

Leena is holistisch coach, spaceholder en masseuse. Bij Leena kun je terecht voor 1-op-1 coaching (zowel losse sessies als trajecten), energetische massages en moedercirkels. Leena legt in haar coaching de focus op het verwijderen van alle ruis, zodat je in rust kunt terugkeren bij jezelf. 

  • Instagram
LEENA_by_LandaPenders-3.jpg
bottom of page