top of page
Stress relief massage

15% korting

Ontspannings Massage

Ervaar weer kalmte en rust, ervaar diepe ontspanning, ontsnap aan de dagelijkse haast en kom weer tot jezelf.

90 min - Niels

Anker 1

Ben jij toe aan meer kalmte en rust? Wil jij even ontsnappen aan de dagelijkse stress? Wil jij weer even volledig ont–spannen?

Stress is een onvermijdelijk in het leven. We worden allemaal regelmatig overweldigd door drukke werkdagen, deadlines en sociale verplichtingen. Er is één manier om deze stress te verlichten.

Je bent bij ons welkom in onze mooie praktijk in Zoetermeer. Net als bij al onze andere behandelingen hebben wij voorafgaand een kort kennismaking. Hier bespreken we vooral wat jou de laatste tijd teveel spanning heeft gegeven en waar wij onze intenties en aandacht op gaan focussen tijdens de massage. De stress relief massage helpt je om weer in je lijf te zakken en volledig te ont-spannen. Ervaar rust en kalmte. Het is de manier om te ontsnappen aan de drukte van alledag. Na de behandeling nemen we de tijd om rustig bij te komen voordat je met nieuwe energie en kalmte terug naar huis keert.

Drukpuntmassage

"Unplug your mind, recharge your soul"

Een Stress Relief massage is vooral geschikt als je last hebt van:

  • Opgejaagd voelt

  • Stress en spanningen ervaart

  • Geen headspace meer hebt

  • Uit je hoofd wilt en meer wilt zakken in je lijf

  • Toe bent aan kalmte en rust

rumah.png

Hoe voel je je na de OntspanningsMassage?

Ontspannen

Stress vrij

Energiek

Zenang

About Rumah Zenang

Rumah Zenang is de zen place to be voor rust en bewustwording en is er voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping, balans en eenheid in hun leven. Ons doel is om mensen een hand toe te reiken om zich beter te voelen, zichzelf beter te begrijpen, en om meer verbinding te maken met hun interne kracht. Bij Rumah Zenang nemen wij altijd de tijd voor onze behandelingen en ben je altijd alleen in onze ruimte. 

Overige Diensten

Bekijk hier onze overige diensten

_edited.jpg
pexels-rodnae-productions-6806733.jpg
jamie-street-_94HLr_QXo8-unsplash.jpg
bottom of page