top of page

1:1 met Leena (Reset & Reconnect)

Her-ontdek jouw innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht en re-claim jouw plek in deze wereld. Beschrijving van de dienst

Je doet momenteel de dingen die je ‘moet’ doen, je doet wat er van jou verwacht wordt. Je staat ’s ochtends op zonder een duidelijke richting wat je eigenlijk te brengen hebt, je bent aan het overleven in plaats van aan het LEVEN. Eigenlijk heb je geen idee (meer) wat jou nou écht gelukkig maakt, what sets your soul on fire, maar een ding weet je wel écht… wat je nu allemaal aan het doen bent is ‘em niet (helemaal). 

 Je mist een bepaalde diepgang in je leven, een diepere vervulling en tevredenheid in je leven. Dat je ’s ochtends opstaat met een duidelijke intentie en helderheid welke richting je op wilt… dit verlang je. 

Je bent op de wereld gekomen met een missie. Niemand is hier ‘zomaar’ en het is ook geen ‘toeval’ dat je specifieke behoeften, verlangen en dromen hebt die compleet anders zijn dan die van je buurvrouw. Ook jij komt hier écht iets brengen, maar wat? Je weet het niet aan te raken, laat staan te benutten en hierdoor leef je niet vanuit je volledige potentieel. Er is zoveel in jou te un-locken, je weet dit. Nieuwsgierigheid neemt steeds meer plek in, je wilt het gaan ontdekken. Wat kom je hier doen in het leven? Wat heb jij te brengen? Welk steentje mag je bijdragen aan het grotere geheel?

 Her-ontdek jouw innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht en re-claim jouw plek in deze wereld. 
Je mag gaan loslaten wie je denkt te moeten zijn en wat je denkt te moeten doen zodat je kunt zijn wie je écht bent. 

In Leena's 1:1 RESET EN RECONNECT sessies gaan jullie samen op een ontdekkingsreis. Het is een combinatie van coaching, geleide meditatie, bodyscan (om echt te verbinding te maken), kaartjes trekken, visualisatie (indien ‘nodig’) én een reiki behandeling op afstand. Na de sessie ontvang je van Leena een samenvatting van alles wat jullie hebben besproken, foto’s van de kaarten + uitleg en geeft ze vaak nog extra vraagstellingen mee (indien deze doorkomen) waar je mee aan de slag kan. 


  • 1 uu
  • 99 euro
  • Rumah Zenang

Annuleringsbeleid

Om te annuleren of wijzigen neem contact met ons op via mail.


Contactgegevens

  • Baron de Coubertinlaan 6, Zoetermeer, Netherlands

    +31 623697904

    info@rumahzenang.nl


bottom of page