top of page

Massage Zoetermeer

Op zoek naar een massage in Zoetermeer? Rumah Zenang is de place to be om weer zen te worden en om de verbinding te herstellen met je lichaam en ziel. Met onze massages kom je weer tot echte ontspanning, want hoe je het ook wendt of keert, we draaien allemaal mee in de ratrace en de tijd om op adem te komen en te ontspannen is er bijna niet. Je bent bij ons welkom voor niet alleen onze holistische massages maar ook voor holistisch coaching.

Massage Zoetermeer

Waarom kiezen voor de massages in Zoetermeer van Rumah Zenang?

Wij helpen je graag om weer die verbinding te maken met het lichaam door jou volledig te laten ontspannen. Alleen dan is er ruimte voor verbinding. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je veilig en comfortabel voelt ben je altijd alleen in onze ruimte. Door onze holistische visie zijn de massages in Zoetermeer volledig afgestemd op jou, daarom zal elke sessie er altijd anders uitzien. Leena en Niels zijn opgegroeid met de Indische cultuur, masseren is hiervan een groot onderdeel. Masseren of pitjit (Indonesisch voor masseren) wordt je al vroeg aangeleerd zodat je oma-oma een plezier kon doen. Masseren zit in ons bloed. Wij ontvangen jou met open armen voor een ultieme massage-ervaring.

Zij gingen jou voor

Jitske

'Een energetische massage van Leena is als een lange omhelzing. Zacht, warm en gevoelig - je moet het dus niet vergelijken met iets als een sportmassage. Ik zag het als een cadeau aan mezelf maar achteraf voelde het toch ook alsof ik een cadeau van Leena had gekregen. Ook fijn: ze laat je vooraf even 'landen' met onder meer een voetenbadje, zodat de overgang van hectiek naar rust kleiner is'.
Anker 1

Soorten massages bij Rumah Zenang in Zoetermeer 

Je kan bij ons kiezen voor verschillende soorten massages in Zoetermeer. Onze energetische massage gegeven door Leena is een stevige massage waarbij ze ook gebruikmaakt van Reiki. Door de Reiki zal de levensenergie in jouw lichaam weer gaan stromen, ervaar je regelmatig stress en draait je hoofd overuren? Dan is onze energetische massage geschikt voor jou! Naast deze mooie vorm van massage kun je ook terecht bij Niels voor een Stress Relief massage. Stress is onvermijdelijk in het leven, Niels helpt je dan ook om weer volledig te ontspannen zodat je weer de kalmte en rust kan ervaren. Het is een massage waarbij hij lichte druk uitoefent zodat je weer geborgenheid voelt en ruimte krijgt om verbinding te maken met je lichaam.

Over Rumah Zenang

Rumah Zenang is ontstaan uit eigen behoefte, een plek om tot volledige rust en ontspanning te komen. Wij zijn de zen place to be voor meer rust en bewustwording in Zoetermeer. Ben jij opzoek naar meer verdieping, balans en eenheid met het leven? Dan ben jij nu op de goede plek!. Met onze holistische visie helpen wij jou graag om weer die verbinding te maken met het lichaam die je misschien wel bent verloren en of wilt versterken. Waar wacht je nog op? Bezoek onze website www.rumahzenang.nl en ontdek de mogelijkheden voor massage in Zoetermeer. Boek hieronder vandaag nog jouw massage!

bottom of page