top of page

za 03 aug

|

Zoetermeer

Rumah Zenang x Kéita: Mamacirkel

Ben jij op dit moment zwanger? Ervaar je misschien: onzekerheden, twijfels, minder controle, eenzaamheid? Wil je terugkeren naar meer rust en verbinding met jezelf (en je baby)? Neem deel aan onze Mamacirkel.

Rumah Zenang x Kéita: Mamacirkel
Rumah Zenang x Kéita: Mamacirkel

Tijd en locatie

03 aug 2024, 10:00 – 13:00

Zoetermeer, Dorpsstraat 182, 2712 AR Zoetermeer, Nederland

Gasten

Over het evenement

Zwangerschap, een bijzondere en transformerende periode. Je lichaam verandert, je kan misschien niet alles meer zoals gewenst, er vinden een hoop veranderingen plaats. Al deze (nieuwe) ervaringen en voorbereidingen op nieuw leven kunnen, zeker in combinatie met alle hormonen, zorgen voor emotionele disbalans.  Je kan meer stress ervaren, onzekerheden en twijfels, minder controle voelen, minder geduldig zijn met jezelf en/of anderen en ook een gevoel van eenzaamheid ervaren. Je kan je natuurlijk ook juist super mooi voelen, veilig en krachtig.

Elke zwangerschap is uniek, zo ook elke ervaring en behoefte.

Om jou een veilige ruimte te kunnen bieden tijdens deze bijzondere periode organiseren Rumah Zenang en Verloskundigenpraktijk Kéita op zaterdag 3 augustus een mamacirkel voor de zwangere dames.

Een moment voor jou, om ruimte te maken voor de emoties die je ervaart, om ervaringen met elkaar te delen, samen te mogen helen én te verbinden. Op deze manier kun je weer terugkeren in meer rust en vertrouwen.

Wat andere dames ervan vonden:

"Dankjewel voor de fijne en mooie ochtend gister! Ik vond het heerlijk om even de tijd te hebben voor mijzelf en de kleine in mijn buik en nieuwe inzichten te verkrijgen waar ik thuis weer mee verder kan" - Susanne

"Ontzettend bedankt voor vandaag, super waardevol! Echt heel fijn dat je dit zo creëert voor mensen die er behoefte aan hebben en ik weet zeker dat er veel mama's wat aan gaan hebben! De verbinding, de openheid en kwetsbaarheid, de meditatie etc. mooi begeleidt hoor allemaal! Super dankbaar" - Bianca

-------------------------------------------------------------------------

Meld je aan voor de MAMACIRKEL van Rumah Zenang i.s.m. Verloskundigenpraktijk Kéita.   

Voor wie: zwangeren (je hoeft niet per se bij Kéita aangesloten te zijn) 

Wanneer: zaterdag 3 augustus

Waar: Verloskundigenpraktijk Kéita  

Tijd: 10:00 - 13:00 

Deelname: €25,- per persoon (inclusief water en thee, snacks)

Gefaciliteerd door: Leena

Tickets

  • Mamacirkel - 3 augustus

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page