top of page

wo 15 mei

|

Zoom

Inspiratiesessie: Break Free

Of je nu vastzit in een sleur, op zoek bent naar meer betekenis in je leven, of gewoon wat inspiratie nodig hebt om de sprong in het diepe te wagen, deze inspiratiesessie biedt een veilige en ondersteunende ruimte om je eigen unieke pad te bewandelen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Inspiratiesessie: Break Free
Inspiratiesessie: Break Free

Tijd en locatie

15 mei 2024, 19:30 – 21:00

Zoom

Gasten

Over het evenement

Verlang je naar meer dan alleen maar de dagelijkse sleur van 'eat, work, sleep, repeat'? Dan is BREAK FREE precies wat je nodig hebt! Stap uit die stijve routine en gun jezelf een moment van pure joy en vrijheid. Laat je inspireren en ontdek hoe je het leven kunt leiden zoals jij dat wilt, zonder jezelf te laten tegenhouden door struikelblokken.   Voel de stijfheid uit je systeem verdwijnen terwijl je jezelf bevrijdt van beperkingen en je hart weer laat spreken. Durf jezelf toe te staan om te stralen en jouw JOY weer te omarmen!

Deze sessie is voor jou:

  • Je voelt je geleefd door de drukte van het gezinsleven en daarnaast heb je ook nog je werk waar veel van je gevraagd wordt. Je voelt veel druk om constant te presteren en merkt dat je steeds minder tijd hebt voor jezelf en je eigen behoeften. De BREAK FREE sessie biedt jou de kans om even uit de ratrace te stappen, zodat je kunt opladen, jezelf kunt resetten en weer bewust ook voor jezelf kunt kiezen.
  • Je voelt je gevangen in de eindeloze cyclus van werk en verantwoordelijkheden. Je zoekt een manier om deze cyclus te breken en meer voldoening te vinden in je dagelijkse leven. De BREAK FREE sessie voelt als de cyclus breker die je even nodig had, je krijgt nieuwe inspiratie om je leven anders aan te pakken en voelt bevrijding door even volledig in het moment te kunnen zijn.
  • Als drukke ondernemer voel je je overweldigd door de constante druk om te presteren. Ze verlangt naar een moment van rust en reflectie om weer in contact te komen met je ware zelf. De BREAK FREE sessie biedt de mogelijkheid om een moment uit de gedachtenspinsels te stappen en even weer te genieten.

Maar het is ook voor jou als je je bezighoudt met het creëren van je eigen pad, leven vanuit je hart en misschien zelfs buiten de gebaande paden. En gewoon even een inspiratieboost verlangt en zin hebt in gezelligheid :)

MELD JE NU GRATIS AAN VOOR WOENSDAGAVOND 15 MEI 19:30 & LET’S CREATE SOME JOY TOGETHER!

Deel dit evenement

bottom of page